Over Sonnevelt

Sonnevelt - Opleiders voor vitaal leven

Sonnevelt verzorgt opleidingen, na- en bijscholing, masterclasses en e-learnings op het gebied van vitaliteit en gezonde levensstijl.

Ons verhaal begint met Albert Sonnevelt die in 1995 Sonnevelt Cursussen & Consulten opricht. Door onderwijs over natuurvoeding, stresscounseling en ademhaling inspireert hij vanaf dat moment honderden studenten met een andere benadering van gezondheidsproblemen. Het aantal studenten groeit gestaag. Vanaf 2008 komt zijn partner Karin Leijten bij Sonnevelt. Met de visie van Albert en het ondernemerschap van Karin groeit Sonnevelt vanaf dat moment snel. Inmiddels behoren we nu al 7 jaar op rij bij de Beste Opleiders van Nederland en bevat onze 'prijzenkast' vier keer brons, zes keer zilver en maar liefst vijf keer goud.

Sonnevelt streeft naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Sonnevelt leert mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. 

Sonnevelt wil synoniem zijn aan een leven waarin je geniet van je werk, van reizen, van gezelschap, van de samenleving om je heen, van een leven in balans. Vitaal leven leer je bij Sonnevelt.

Meer informatie over Sonnevelt Opleidingen >>